İZMİR / BERGAMA - Ayaskent İrfan Kırdar Ortaokulu

Okulumuzun E Twinning Projeleri

Öğretmenlerimizin eTwinning Seminerleri

Ock

Science Island isimli projemiz Emel Sezer Öğretmenimizin lideriğinde devam ediyor. Projede Türkiye'den 10, Gürcistan'dan 2, Romanya'dan 2 ve Makedonya'dan 2 farklı okul yer alıyor.

Ock

Digi Lovers isimli projemiz Aysun Kavas Öğretmenimizin liderliğinde devam ediyor.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Emel Sezer ve İngilizce Öğretmenimiz Aysun KAvas 2022 yılında da eTwinning Projelerine devam ediyorlar.

Ock

eTwinning Okul Panomuz Öğrencilerimizin Katkılarıyla Hazırlandı.

Ock

Öğretmenlerimizin eTwinning alanında bilgi düzeylerinin artması amacıyla onların eTwinning ile ilgii seminerlere katılımını destekliyoruz.

Ock

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Emel SEZER'in yürüttüğü Science Island isimli proje ve İngilizce Öğretmenimiz Aysun KAVAS'ın yürüttüğü Digi Lovers isimli Proje Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fatih Demirtaş öncülüğünde yürütülen Cultural Heritage isimli E Twinning Projemiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

eTwinning Projelerinde kazandığımız Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerimiz